عوامل ریزش میوه

نوشته شده توسط:ژوان بهرامی | ۰ دیدگاه
ریزش میوه های نارس از جمله پدیده های معمول در باغبانی است که گاهی موجب بروز کاهش عملکرد و خسارت اقتصادی شود. این پدیده دلایل متعددی دارد که می‌تواند طبیعی یا محیطی باشند.

اهمیت تنوع ژنتیکی محلی

نوشته شده توسط:علیرضا محمدزاده | ۰ دیدگاه
با گسترش صنعتی شدن کشاورزی و افزایش تک محصول کاری، هر روزه شاهد بی اهمیت شدن رقم های بومی در میان بهره برداران بخش کشاورزی هستیم و این در حالی است شرکت ها و سازمان های حمایتی کشاورزی با معرفی بذر های خارجی به این روند سرعت بخشیده اند.

چرا کمپوست؟

نوشته شده توسط:علیرضا محمدزاده | ۰ دیدگاه
کمپوست یا پوسال یکی از بهترین روش های کاهش زباله های شهری می باشد که علاوه بر آن کمپوست یک کود مناسب و ارگانیک در کشاورزی نیز به شمار می آید.  امروزه نزدیک به 50% از زباله های خانگی را بقایای مواد غذایی و آلی تشکیل می دهد که با تبدیل آن به کمپوست می توان از تولید میزان چشمگیری زباله و همچنین تاث...

معرفی توت فرنگی کردستان

نوشته شده توسط:علیرضا محمدزاده | ۰ دیدگاه
توت فرنگی کردستان از جمله محصولات باغی  محبوب است که از طعم و مزه بسیار مطلوبی برخوردار است. کشت توت فرنگی در کردستان سابقه ای بیش از 150 سال دارد و شرایط اقلیمی و فرهنگی این منطقه دست به دست هم داده اند تا کردستان به قطب تولید این محصول تبدیل شود.

استفاده از محلول های ضد یخ گیاهی

نوشته شده توسط:ژوان بهرامی | ۰ دیدگاه
یخ زدگی از مشکات رایج در مزارع و باغات ایران است که سالانه موجب خسارت های زیادی برای کشاورزان می شود. یکی از راهکار های مناسب برای جلوگیری از این مشکل استفاده از محلول های زد یخ گیاهی است.

گذری بر GMO

نوشته شده توسط:علیرضا محمدزاده | ۰ دیدگاه
از مهم ترین چالش های جهانی امروز، تامین غذا برای تمامی ساکنین آن است.اگرچه به میزان بسیار بیشتری از آنچه که برای تمام جهان نیاز است غذا تولید می شود، پراکندگی نامناسب و عدم دسترسی همگان به منابع موجب بروز چنین مشکلاتی شده است. در این میان گروهی بر این باورند که محصولات تراریخته پاسخ این مشکلات ا...

دو مورد از مشکلات رایج باغبانان

نوشته شده توسط:ژوان بهرامی | ۰ دیدگاه
پوسیدگی طوقه و ریشه از مشکلاتی است که در سال های اخیر برای بسیاری از باغبانان مشکل ساز بوده است. عدم آگاهی صحیح کشاورزان از این مشکل عامل اصلی رشد آن بوده است.در این مطلب بیشتر به این موضوع می پردازیم.

اهمیت اقتصادی آموزش به کشاورزان

نوشته شده توسط:ژوان بهرامی | ۰ دیدگاه
می دانیم که کشاورزی در ایران بیشتر به صورت سنتی و روستایی رواج دارد تا به صورت صنعتی و شرکتی. هرچند که این موضوع بیشتر یک مزیت محسوب می شود، اما محدودیت هایی را نیز به وجود می آورد که به عنوان مثال می توان به نبود دانش کافی و بروز در میان کشاورزان اشاره کرد. این موضوع می تواند در بسیاری از زمینه...

آب و محدویت

نوشته شده توسط:علیرضا محمدزاده | ۰ دیدگاه
آب عامل محدود کننده موثری در کشاورزی و بسیاری از صنایع دیگر است که این به معنی رابطه مستقیم با اقتصاد در هر منطقه است و جدا از اهمیت آن در اقتصاد و صنایع، امروزه به دلیل کمبود شدید آن در بسیاری از مناطق دنیا دیگر جنبه اقتصادی آن اهمیت ندارد بلکه وجود آن برای ادامه حیات مورد توجه قرار گرفته است و...

گذری بر محصولات ارگانیک

نوشته شده توسط:علیرضا محمدزاده | ۰ دیدگاه
به طور حتم کلمه ارگانیک بار ها و بار ها به گوش شما رسیده است. این روز ها کلمه ارگانیک به ابزاری برای فروش بسیاری از محصولات غذایی و بهداشتی تبدیل گردیده است اما تا به حال به مفهوم ان توجه داشت...