اهمیت تنوع ژنتیکی محلی

نوشته شده توسط:علیرضا محمدزاده | ۰ دیدگاه

با گسترش صنعتی شدن کشاورزی و افزایش تک محصول کاری، هر روزه شاهد بی اهمیت شدن رقم های بومی در میان بهره برداران بخش کشاورزی هستیم و این در حالی است شرکت ها و سازمان های حمایتی کشاورزی با معرفی بذر های خارجی به این روند سرعت بخشیده اند.

پیشروی با همین روند می تواند به نابودی گونه های ژنتیکی با ارزشی منجر شود بدینگونه که دیگر راه بازگشتی نباشد.

در این میان نیز برخی از سازمان های حمایتی به وارد کردن بذوری اقدام نموده اند که سندی بر سلامت آنان وجود ندارک و چه بسا می توانند که تراریخته باشند و در هنگام عرضه آنان اطلاعات کافی به بهره برداران و ناظران داده نشده باشد.

عدم وجود بذور بومی در دست کشاورزان و تجمع تنوع ژنتیکی در اختیار شرکت ها و سازمان های ملی و فرا ملی می تواند خطری جدی برای نسل های آینده بشریت باشد. 

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...